Macramé workshops 

workshop macrame waar je een plantenhanger maakt die je leuk kunt ophangen.

Workshop macramé Plantenhanger 

Heb je een leeg hoekje in huis of in de tuin waar je een plantenhanger al ziet ophangen. Wil je al langer leren hoe je met macramé knopen een plantenhanger kunt maken. Samen maken we je jouw macramé plantenhanger. 

Ik neem je mee in de wereld van macramé.  De knopen worden goed en met een ezelsbruggetje aan je uitgelegd. Je kunt kiezen uit minimaal 10 verschillende kleuren gerecycled touw. Er zijn verschillende houten kralen en schelpen. en ik heb diverse kringloop bloempotten waar je uit kan kiezen.

Duur workshop 3 uur 

Prijs € 35

 

Doorbreek de cirkel (de onderzetter) 

Een symbolische vicieuze cirkel doorbreken met deze onderzetter? Dat kan met deze onderzetter die je maakt van een mooi katoenen touw in de kleur naar jouw keuze.
Het maken van de cirkel duurt ongeveer een 1, 5 uur. Daarmee is deze workshop goed te combineren met een bezoek aan de stad of het strand.

Duur workshop 3 uur ,

Prijs € 35 euro 

 

Workshop Knoop je hart 

Maak verbinding tussen je hart, hoofd en je handen! Tijdens deze workshop ga je een hart knopen van mooi katoenen touw in zachte kleuren. Onder begeleiding leer je de verschillende knopen en hoe je vorm geeft aan jouw hart.
Zo maak je een herinnering aan een bijzondere middag en een mooie decoratie voor thuis of als cadeau.
Het maken van het hart duurt ongeveer een uur. Daarmee is deze workshop goed te combineren met een bezoek aan de stad of het strand.

Duur workshop 1,5 uur, 

Prijs € 30

workshop, hart, macramé, moederdag, valentine, liefde
levenboom macrame

Parel voor aan de wand 

Altijd al een wandkleed willen maken? Iedereen kan een wandkleed maken, ook als je geen of weinig ervaring hebt! Ben je een gevorderde knoper dan kies je voor een knoopwerk met meerder soorten knopen. In deze workshop gaan we aan de slag met een XX of XX, afhankelijk van je niveau. We gaan aan de slag met mooi katoenen touw in de kleur naar jouw keuze. 

Duur workshop 3 uur ,

Prijs € 35 

the macrame basics  

Altijd de verschillende macraméknopen willen leren? Na deze workshop heb je alle basis macrameknopen onder de knie en kun je aan de slag met alle soorten knoopwerken.
In deze workshop maken we 3 knoopwerken waarbij alle basis knopen aan bod komen. We beginnen met een sleutenhanger, vervolgens maken we de Hart en we eindigen met een kleine wanddecoratie! Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderde knopers.

Duur workshop 3 uur

Prijs € 40

creative life stand mindful knopne

Babyshower Marcrame Workshop,

Tijdens deze middag maken we samen voor de mam to be, een mobiel en een slinger voor in de babykamer.

En iedereen neemt een eigen sleutelhanger mee naar huis als aandenken aan deze bijzondere middag.

Duur 2 uur, op locatie 

In overleg 

Neem contact op voor meer informatie. 

macrame mobiel baby shower
wandplantenhanger macrame workshop mindful knopen
macrame veer of bladje met knopen