Over mij

Ik ben Monica, gecertificeerd coach en creative knoper.  Samen met mijn man Erwin woon ik in Haarlem en hebben we twee volwassen kinderen: Tessa van 21 jaar en Jur van 19 jaar. 
Ik geef 1-op-1 coaching, knoop workshops en mindful walk clinics.
Opgegroeid in het mooie Zeeland waar ik als kind, puber en ook nu nog genoot/geniet van de eindeloze zee, de strand en de duinen. Wel was ik ook eenzaam in mijn persoonlijke reis, door mijn plek in het gezin als nakomertje en door mijn dyslexie. Ik voelde me niet gezien en gewaardeerd. 
Hierdoor ging ik extra mijn best doen om mijn ware ik te kunnen laten zien en om te kunnen verbinden met anderen. Dit maakte mij strijdbaar en heel doeltreffend.
Na de Havo ben ik in Heerlen gaan studeren. Mijn twee talenten volleybal en creativiteit heb ik maximaal benut en dat heeft me veel gebracht. Na 25 jaar als projectmanager te hebben gewerkt bij Tempo-Team en Randstad, met de nodige leermomenten, ben ik nu wie ik echt wil zijn. Volleybal speel ik niet meer maar zit in mijn hart, maar de creativiteit is meer dan ooit aanwezig. 
Met deze creativiteit, mijn levenservaring en de coach trainingen wil ik jou graag helpen.  Dit kan een creatieve mindful knoopworkshop zijn, een mindful walk cursus of 1-op-1 coaching.
Als 1-op-1 coach loop ik met je mee en geef ik je het gevoel dat je niet alleen bent. We hebben een gesprek waarin je je gedachten en je gevoel kan structuren, alles kunt delen en alles er mag zijn zoals je bent zodat je daarna weer verder kan. 
Laten we samen op pad gaan en lol hebben. Ik ben dankbaar om jou te helpen.