Doe het zelf  DIY pakket 

Macrame vlaggen lijn

Hang zelf de slingers op

Hoe leuk is het om je eigen vlaggenlijn te maken en deze op te hangen in je tent tijdens het kamperen, in de babykamer of voor een verjaardagsfeestje! Met dit pakket kun je 7 vlaggen maken, waarbij je zelf de kleuren kunt kiezen. Het pakket bevat een gedetailleerde beschrijving en een ophangkoord. De duur van het knopen varieert per vlag, maar naarmate je ervaring groeit, gaat het steeds sneller.

Voor slechts € 17,50 kun je jouw eigen unieke vlaggenlijn creëren.

Te bestellen via deze link 

Sleutelhanger macrame

Hartje wat klopt

Betreed de betoverende wereld van macramé en creëer iets magisch met ons ‘Hartje wat klopt’-pakket. Geniet van de meditatieve en mindful ervaring terwijl je dit prachtige hartje tot leven brengt. Voel de trots wanneer je zegt: “Kijk, dit hartje klopt!”

Ontdek de veelzijdigheid van ons pakket en maak ipv het hartje,  een sleutelhanger. Kies zelf de kleur van het hoogwaardige touw en volg de stapsgewijze instructies. Binnen slechts 30 minuten voltooi je je creatie.

Voor slechts €5 maak je een hartje, en voor €7,50 kun je kiezen voor de sleutelhangeroptie, inclusief klippertje of ring. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje magie toe aan je dagelijkse leven.

Te bestellen via deze link

 

 

 

macrame plantenhanger

Boho plantenhanger,

Creëer een prachtige traditionele plantenhanger die perfect is voor binnen en buiten. Kies voor een donkergroene kleur en je plant zal schitteren als nooit tevoren. Het pakket bevat touw, een ring, 3 kralen en een instructie. Besteed 1,5 uur aan dit project en geniet van het resultaat voor slechts € 17,50

Te bestellen via deze link

windlicht stralende lantaarn

Een zonnig windlicht

Dit charmante windlicht is niet alleen leuk om te maken, maar creëert ook een warme sfeer tijdens gezellige avonden in de tuin of feestjes. Nadat je dit windlicht hebt gemaakt, kun je er nog meer maken in verschillende vormen. Het pakket bevat een potje, voor genknipt touw in de kleuren naturel of lichtroze, en een instructie.

Laat je inspireren gedurende 1,5 uur voor slechts € 12,50

Bestellen via deze link

macrame workshop plantenhanger

Luchtige wandplantenhanger

Breng je muur tot leven met onze luchtige wandplantenhanger – Harmonie voor thuis!

Voeg een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toe aan je muur met onze prachtige luchtige wandplantenhanger. Creëer ontspannen en geniet van het proces met ons hoogwaardige touw, de stok en gedetailleerde instructies. Voeg eenvoudigweg een potje naar keuze toe en binnen één uur heb je een adembenemend kunstwerk.

Voor slechts €17,50 kun je deze harmonie in je huis brengen. Bestel nu via deze link en geef je muur een nieuwe dimensie van mindful schoonheid.

Te bestellen via deze link 

 

macrame hart ring

Van hoofd naar Hart

Welkom in de wereld van mindful knopen met ons Moederhart DIY-pakket! Maak een prachtige verbinding tussen je gedachten, emoties en creatieve handen terwijl je een liefdevol macraméwerk creëert in de vorm van een hart.

Dit complete pakket bevat gerecyculd katoen, een stevige ring en een gedetailleerde stapsgewijze instructie om je te begeleiden.

Binnen 45 minuten kun je dit betekenisvolle kunstwerk tot leven brengen.

Bestel nu en voor de prijs van slechts €7,50. Met slechts een paar klikken kun je dit Moederhart-pakket gemakkelijk bestellen via de link hieronder. Wacht niet langer en geef jezelf een moment van creatieve expressie en mindfulness. 45 minuten

Te bestellen via deze link 

Veer blaadje macrame

Zo licht als een veertje

Stap in de wereld van lichtheid en plezier terwijl je dit prachtige veertje maakt. Van zwaar naar licht, dit kunstwerk straalt positieve energie uit. Kies je favoriete kleur touw en laat je creativiteit de vrije loop. Het pakket bevat het benodigde touw en een duidelijke beschrijving.

Binnen slechts 30 minuten heb je een prachtig veertje voor slechts € 5

Te bestellen via deze link 

 

veer, macrame mindful knopen

Zo licht als een veertje 2.0 

Stap in de wereld van lichtheid en plezier terwijl je dit prachtige veertje maakt. Van zwaar naar licht, dit kunstwerk straalt positieve energie uit.  Met deze uitdagende knoop is het knopen een ware uitdaging.

Kies je favoriete kleur touw en laat je creativiteit de vrije loop. Het pakket bevat het benodigde touw en een duidelijke beschrijving.

Binnen slechts 30 minuten heb je een prachtig veertje voor slechts € 5

Te bestellen via deze link 

Visje Macrame

Visje op het droge

Breng schattigheid tot leven met Visje op het droge

Laat je hart smelten door de schattigheid van ons ‘Visje op het droge’. Dit charmante visje wordt gemaakt met behulp van de cordon knoop aan een ring. Het pakket bevat hoogwaardig touw, een ring, een kraaltje en een ophangtouwtje, zodat je direct aan de slag kunt.

Geniet van een ontspannen knoopervaring terwijl je dit schattige visje in slechts 30 minuten creëert.

Voor slechts €7,50 voeg je een speels en decoratief element toe aan je interieur.

Te bestellen via deze link

Boobs borsten macrame workshop mindful knopen

Mooie gesprekken en echte lente kriebels deze DIY pakketten van de De boobs en de vulva zijn te bestellen via deze link

vulva macrame knopen workshop

Schitterende Kerstdecoratie

Creëer je eigen kerstambiance met de DIY van mindful knopen. Hang de stralende ster voor het raam, plaats de serene engel in de kerstboom en laat de schitterende kristal stralen. Elk stuk brengt niet alleen plezier bij het maken, maar ook warmte tijdens feestelijke avonden.

Onze pakketten bevatten instructies en alle benodigde materialen, inclusief in jouw gekozen kleuren. (Alleen de engel is verkrijgbaar in naturel.) Ontdek je creativiteit in een ontspannende sessie van 1,5 uur.

 

Stralende Sterren: 10 cm, 15 cm en 20 cm (prijs is het aantal cm).

Stralende Engel: €10.

Schitterende Kristal: €7,50.

Fonkelende Kerstboom: €5.

 

Bestel vandaag nog en geef je kerst een persoonlijk tintje! via deze link 

macramé een mooie ster op creative live 2022
kerst
macrame kerstboom kreadoe workshop