Kreadoe november 2024 

Kom je 30 31 oktober of 1 november  naar de Kreadoe in de jaarbeurshallen in Utrecht ?

Ben jij klaar om deze decembermaand iets bijzonders toe te voegen aan je kerstversiering?

Geef je dan op voor een macramé workshop en maak schitterende decoraties voor de decembermaanden.

We leren samen de verschillende macramé knopen, jij gaat naar huis met een handgemaakt kunstwerk waar je trots op mag zijn!

Schrijf je in via deze LINK

Liefs Monica van Mindful knopen.

kerstster kreadoe

Workshop: Schitterende Kerstster

| 10:00 – 11:00 uur


Start je dag creatief en maak een schitterende kerstster! In deze workshop leer je de basisknopen van macramé en knoop je een feestelijke ster in jouw favoriete kleur. Voeg als extraatje een kristalsteen toe voor een stralend effect. Na één uur ga je naar huis met een prachtige handgemaakte kerstster. 


Prijs: €20
Schrijf je in via deze LINK

kerst engel macrame

Workshop: Schattige Engel

| 11:00 – 12:30 uur


Breng wat engelenzacht licht in je huis met deze macramé-workshop! We maken een schattige engel, waarbij we spelen met touw, kralen en knopen. Je kunt ook een kristalsteen in je engel verwerken.  Deze workshop is geschikt voor iedereen die al enige ervaring heeft met knopen. Je gaat naar huis met een herinnert aan een creatief moment vol sfeer.


Prijs: €20
Schrijf je in via deze LINK

kerstboom macrame

Workshop: Speelse Kerstboom

| 13:00 – 14:30 uur

Maak een vrolijke kerstboom met macramé! Tijdens deze workshop van anderhalf uur ontdek je nieuwe knooptechnieken en knoop je je eigen speelse kerstboom. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen? Werk een kristalsteen in je creatie voor een fonkelend resultaat. Na afloop heb je een prachtige kerstboom om thuis op te hangen of cadeau te geven.

Prijs: €25
Schrijf je in via deze LINK

veert

Workshop: Sierlijke Veer

| 14:30 – 15:30 uur

In deze creatieve en ontspannende workshop maak je twee sierlijke veren van macramé. Speel met natuurlijke materialen en voeg eventueel een kristalsteen toe voor een subtiele glans. Deze workshop van een uur is ideaal voor iedereen die houdt van eenvoud en schoonheid. Neem je handgemaakte veren mee naar huis en geef ze een mooie plek in je interieur!

Prijs: €20
Schrijf je in via deze LINK

Workshop: Vrije Keuze Creaties

| 15:30 – 17:00 uur

In deze workshop kies je zelf wat je wilt maken! Of je nu gaat voor een kerstster, engel, kerstboom, veer, guirlande met dennenappels, of een schitterende kristal, het is aan jou. Bovendien kun je een kristalsteen verwerken in je creatie voor een extra bijzonder effect. Laat je inspireren door je eigen creativiteit en ga naar huis met een uniek, handgemaakt kunstwerk!

Prijs: Afhankelijk van je keuze
Schrijf je in via deze LINK

kerst 2024
guirlande dennenappels
kerst engel macrame
kerstster kreadoe